sâmbătă, 12 decembrie 2009

România învinge China cu 40 - 19. Urmează Spania!



 România a învins China cu 40-19 în primul meci dinGrupa Principală. Pentru a ne califica în semifinale mai avem nevoie de victorie şi mâine, cu Spania, şi marţi contra Coreei de Sud.

Gaţu: "Nu mi-e frică de nici un adversar, ci doar de echipa României"

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, spune că România are şanse mari să ajungă în semifinale, dar că aşa cum fetele pot cîştiga orice meci pot şi pierde un meci important.

"După rezultatele din Grupa Preliminară, avem şanse mari să ajungem în semifinale. Ar fi bine ca Ungaria să învinga Spania şi Coreea de Sud pe Norvegia, dar este greu, pentru că fiecare echipă se va lupta pentru fiecare minge.

Cristina Neagu poate ajunge liderul echipei naţionale, dar pentru asta trebuie să mai înainteze în vîrstă. La 24, 25 de ani poate conduce echipa României Acum este una dintre jucătoarele cele mai apreciate din lume. Nu mi-e frică de nici un adversar, ci doar de echipa României pentru că poate cîştiga orice meci, dar poate şi pierde un meci important, cum a fost cel cu Norvegia.

Premiile pentru Campionatul Mondial sînt: 21.000 RON pentru medalia de aur, 16.000 RON pentru locul 2 şi 10.000 RON pentru locul 3. Ministerul poate dubla numai premiul pentru medalia de aur", a spus Cristian Gaţu la TVR.

Mariana Târcă: "Jocul Spaniei nu seamănă cu cel al Norvegiei. Le putem bate"

Mariana Târcă spune că în ciuda absenţei Valentinei Elisei, echipa României îşi poate îndeplini obiectivul de a ajunge în finala Campionatului Mondial.

"Am trecut cu bine peste înfrîngerea cu Norvegia. China este o echipă mai crudă, dar nu ştiu dacă apărarea avansată nu ne va încurca puţin în meciul cu Spania.

Jocul Spaniei nu seamănă cu cel al Norvegiei. Am putea să ne descurcăm bine cu Spania printr-un joc mai mobil. O evoluţie bună a extremelor ne va ajuta foarte mult. Absenţa lui Elisei este foarte importantă, dar ne putem îndeplini obiectivul şi cu această echipă", a spus Târcă la TVR1.
Share This
Subscribe Here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Followers

traffic.ro

Barfa de azi Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa