vineri, 11 decembrie 2009

Adrian Diaconu a fost învins din nou de Pascal

Adrian Diaconu a cedat din nou în faţa canadianului Jean Pascal, care a reuşit să îşi păstreze centura WBC la categoria grea.

Rămas cu un gust amar după înfruntarea trecută, cînd a spus că Pascal doar a fugit în ring, Diaconu a vrut să demonstreze că totul a fost doar un coşmar. În timp ce canadianul s-a pregătit pentru acest meci la New York, românul a rămas alături de echipa sa la Montreal.

Mult mai disciplinat în evoluţie, "Rechinul" s-a ţinut bine pe lîngă Pascal, care şi-a păstrat tactica din meciul trecut. Acesta a forţat mai mereu pe final de repriză, punctînd la capitolul imagine, dar şi pe hîrtie. Deşi a făcut cîteva reprize foarte bune şi s-a aflat în centrul ringului în majoritatea timpului, românul a pierdut în faţa lui Pascal, care a trimis loviturile decisive.

România rămîne în continuare cu o singură centură în box, cea IBF la categoria semimijlocie, deţinută de Lucian Bute.

Bute: "Adrian l-a avut în mînă în unele momente!"
"Îmi pare foarte rău pentru Adrian. A încercat, a vrut, dar Pascal a ştiu să îşi folosească mobilitatea şi alonja. Am simţit că Adrian a vrut să îl facă Ko, folosind lovitura sa puternică, dar nu s-a putut. Adrian l-a avut de mai multe ori în mînă, putea să îl facă KO. Păcat!"
LUCIAN BUTE, campionul IBF la categoria semimjlocie

Adrian Diaconu vs Jean Pascal
"Pascal a făcut acelaşi lucru pe toată durata meciului. Şi-a pus în valoare calităţile de "dansator". Adrian l-a lăsat să îşi facă jocul"
RUDEL OBREJA
Share This
Subscribe Here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Followers

traffic.ro

Barfa de azi Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa