sâmbătă, 12 decembrie 2009

Cat de... hot sa fii? Trecere in revista a unei noi metode de furat!

In atentia celor care folosesc bancomatul in aceste zile pline si pentru noi, dar si pentru hoti: politistii au descoperit o noua metoda de furt botezata "Ziarul", care a facut deja numai la Cluj 20 de victime. 


Sfatul patitilor suna cam asa: daca cineva va strecoara in fata o revista sau un ziar, in timp ce sunteti la un ATM si faceti operatiunea de retragere, fiti extrem de precauti. De obicei, in acea secunda o mana iute pe care nu o vedeti de publicatie, va ia banii eliberati de aparat.
Depre ce e vorba povesteste cel mai bine utilizatorul www.stirileprotv.ro care ne-a semnalat metoda:
"Hotul pandeste momentul cand o singura persoana foloseste bancomatul, se apropie de ea si asteapta pana cand persoana alege suma de bani pe care doreste sa o retraga. In acel moment, plaseaza o revista intre persoana si bancomat, intreband-o insistent daca vrea sa o cumperi. Pana se dezmeticeste persoana si il impinge, are timp sa puna mana pe bani (care sunt acoperiti de respectiva revista). Victima, dupa ce-l impinge si ii spune ca nu vrea sa cumpere nimic de la el, se intoarce spre bancomat sa isi ridice banii, insa gaseste doar chitanta".
Ca sa nu picati victime hotilor cu "Ziarul", uitati-va, in primul rand in jurul dumneavoastra, iar daca ceva vi se pare dubios, mai bine renuntati la tranzactie.
Imaginile au fost filmate in Cluj Napoca.


Share This
Subscribe Here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Followers

traffic.ro

Barfa de azi Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa