marți, 15 decembrie 2009

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca

Blatul:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri pesmet
  • 1 praf vanilie
  • 3 linguri jeleu sau marmelada
  • 200 gr frisca
Siropul:
  • 250 gr zahar
  • 2 pahare de apa
  • 6 linguri de rom
Se fierb pe foc

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga pesmetul, zaharul vanilat si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia in forme speciale pentru savarina unse cu unt (sau ulei) si tapate cu faina.
Se coc la foc potrivit . Dupa ce s-au copt si s-au racit se insiropeaza cu siropul racit, se pune frisca si se decoreaza cu jeleu.

POFTA BUNA!!
Share This
Subscribe Here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Followers

traffic.ro

Barfa de azi Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa